There was an error in this gadget

Sunday, December 13, 2015

so, what the story? its been a loooong assss time. sangat lama aku x kesini. banyak yg jadi. banyak yg pergi. gelak sengsorang bila aku baca semula apa aku tulis. dulu-dulu... i guess ... yup time. semua benda berubah. aku? berubah. i think so... satu benda yg x berubah... page ni. sunyi mcm dulu. i hope so... sebab ni ja kot tempat aku boleh merepek panjang. apa aku nk cerita. apa aku nk merepek. tempat aku boleh toleh belakang,dan tanya... sapa aku. harini tetiba mcm, aku rasa aku shallow, empty, kosong. well, bukan susah utk aku rasa mcm tu...bagi aku 30min x buat apa2 jadilah. hahaha tp, aku terbaca sal perjuangan. semua orang ada sumthing utk diperjuangkan. apa perjuangan aku... apa aku nak? apa aku cari? untuk apa? apa yg aku hilang...apa yg aku dapat after this years. kenapa aku...aku yg sekarang. kenapa aku kt sini?. sory, aku x dapat apa aku nak. aku x dapat apa aku plan. mcm mana bersepah tulisan ni. mcm tu lah bersepah kepala aku. ok. permudahkan perjuangan ini yaAllah.

No comments:

Post a Comment